Scandinavian Design geeft Eerste Hulp Bij Relatiegeschenken.

Scandinavian Design geeft Eerste Hulp Bij Relatiegeschenken.

06-09-2011

Steeds vaker krijgen we de vraag van onze klanten “ we zoeken een origineel product voor een promotie of een mailing” weten jullie nog iets?

Scandinavian Design verkoopt al jaren luxe relatiegeschenken, zoals onze design horloges met logo, maar opvallend is dat er ook steeds vaker goedkopere gift- en promotieproducten worden gevraagd. Met een assortiment relatiegeschenken van maar liefst 15.000 verschillende producten is er altijd een geschikt product te vinden. Of u nu horloges, pennen, usb-sticks, golfballen of lederwaren wilt laten voorzien van uw naam of logo. Scandinavian Design regelt het allemaal.

Irene Hofmeester, directeur van Scandinavian Design: “Adviseren over relatiegeschenken is niet eenvoudig, niet alleen productkennis is noodzakelijk, ook het personaliseren van producten is complex. Bedrukken, (laser)graveren, pregen, transfers, er is zoveel mogelijk en elk materiaal heeft weer een andere behandeling nodig. Wij hebben specialisten in ons verkoopteam die veel ervaring hebben met de verkoop van gift- en promotieproducten en kunnen klanten deskundig adviseren over de mogelijkheden die er zijn.”  Ook als een klant geen idee heeft, hebben wij vaak een creatieve insteek, of zoals wij het noemen we geven Eerste Hulp Bij Relatiegeschenken
Hofmeester geeft nog een reden om juist bij Scandinavian Design relatiegeschenken te kopen: “De prijs, door gezamenlijk in te kopen hebben wij goede condities bij fabrikanten en wij kunnen efficiënt distribueren. Dit resulteert in een aantrekkelijke prijs voor de klant.”

Nieuwsgierig naar het assortiment? Kijk op www.voorjekantoor.nl/relatiegeschenken.htm of bel 0172-533510 en vraag de nieuwe relatiegeschenkencatalogus aan”.

Over Allesvoorjekantoor.nl
Scandinavian Design en MULTI-OFFICE Alphen aan den Rijn zijn samen Allesvoorjekantoor.nl. En leveren alles voor je kantoor. Naast kantoorartikelen, kantoormachines en kantoormeubilair is de verkoop van relatiegeschenken een steeds belangrijker onderdeel van het concept. Sinds begin vorig jaar is MULTI-OFFICE gevestigd aan de A. van Leeuwenhoekweg 38 c6 en hebben we behalve een afhaalshop kantoorbenodigdheden, ook een royale showroom voor kantoormeubilair.


<< Terug