Scandinavian Design aanwezig op Kerstpakketten & eindejaarsgeschenken inspiratiedagen bij MULTI-OFFICE

Scandinavian Design aanwezig op Kerstpakketten & eindejaarsgeschenken inspiratiedagen bij MULTI-OFFICE

06-09-2011

Om goed te laten zien wat er allemaal verkrijgbaar is aan kerstpakketten & eindejaarsgeschenken nodigt MULTI-OFFICE dit jaar voor het eerst alle bedrijven uit die op zoek zijn naar een kerstpakket of origineel eindejaarsgeschenk. Zij kunnen inspiratie op doen in de showroom van MULTI-OFFICE aan de A. van Leeuwenhoekweg 38 c6. Op 7, 8 en 9 september a.s. is er plaats gemaakt om tientallen kerstpakketten te presenteren uit het ruim 100 pakketten bevattende assortiment. Ook het complete assortiment designhorloges en luxe lederwaren van Scandinavian Design is deze dagen te bewonderen.

Irene Hofmeester, directeur van MULTI-OFFICE in Alphen aan den Rijn en Scandinavian Design, krijgt vaak de vraag van bedrijven wat moeten we dit jaar toch weer eens schenken aan relaties of medewerkers?  “We komen altijd tot een passend geschenk. Is het niet uit ons uitgebreide assortiment dan zoeken we voor de klant een maatwerk oplossing. De klant kan ook zelf een horloge of een kerstpakket samenstellen. Voor ieder budget kan iets worden samengesteld of worden gekozen, het lukt altijd. En vergeet niet, iedereen vindt het leuk om iets te krijgen, dus het is altijd een gewaardeerd gebaar van de gever.” 

Hofmeester heeft voldoende argumenten waarom juist bij MULTI-OFFICE te kopen: “Persoonlijk advies, goede service en veel inhoud, voor een scherpe prijs, door gezamenlijk in te kopen hebben wij goede condities bij fabrikanten en wij kunnen efficiënt distribueren. Dit resulteert in een aantrekkelijke prijs voor de klant. Daarnaast hebben wij ook een enorme keuze in eindejaarsgeschenken, voor het geval je wat anders wilt geven als een kerstpakket. Steeds vaker geven bedrijven zowel hun medewerkers als hun relaties een blijvend geschenk in plaats van wijn of levensmiddelen. Met het luxe assortiment van Scandinavian Design  kunnen we ook die behoefte perfect invullen.”

Nieuwsgierig naar het assortiment? Kom op 7, 8 of 9 september naar de kerstpakketten & eindejaarsgeschenken inspiratiedagen. Op donderdag 8 september kan dat zelfs tot 21:00 uur. Alle dagen is er vanaf 16:00 uur een wijnproeverij, want bij wijn is vooral de inhoud van de fles heel belangrijk.U bent van harte welkom.

Geen tijd om langs te komen, maar wilt u wel zien wat er verkrijgbaar is? Klik dan naar www.b2b-kerstpakketten.nl en/of www.b2b-relatiegeschenken.nl

Over MULTI-OFFICE Alphen aan den Rijn
MULTI-OFFICE levert alles voor je kantoor. Naast kantoorartikelen, kantoormachines en kantoormeubilair is de verkoop van kerstpakketten en relatiegeschenken een steeds belangrijker onderdeel van het concept. Sinds begin vorig jaar is MULTI-OFFICE gevestigd aan de A. van Leeuwenhoekweg 38 c6 en is er behalve een afhaalshop kantoorbenodigdheden, ook een royale showroom met kantoormeubilair.


<< Terug